Partnere

Projektejer

Eksportforeningen hjælper danske B2B virksomheder med at øge deres internationale salg gennem netværk og kurser inden for eksport i Danmark. Eksportforeningen er non-profit, medlemsejet og medlemsdrevet og har mere end 600 medlemmer, der er grupperet i kundesegmenterede netværk.

 

Finansieret af

Industriens Fond er en privat og uafhængig fond, der arbejder for at fremme dansk konkurrenceevne. Når Industriens Fond støtter et projekt, så sker det altid med henblik på direkte eller indirekte at skabe værditilvækst for Danmarks virksomheder – særligt inden for industrien.

 

Samarbejdspartnere

Dansk Design Center arbejder for at øge anvendelsen af design i erhvervslivet, bidrage til at styrke designbranchen samt dokumentere, udvikle og brande dansk design.

 

Innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster arbejder for at fremme innovation og bæredygtig vækst primært i de små og mellemstore bolig- og beklædningsvirksomheder samt i de kreative brancher.

TMI er en arbejdsgiver- og brancheforening for ca. 300 danske træ- og møbelvirksomheder. TMI varetager medlemmernes erhvervspolitiske interesser og giver rådgivning og services til medlemmerne.

Skal vi kontakte dig?

Vil du med på rejsen mod et nyt eksporteventyr? Skriv dine kontaktoplysninger, og vi kontakter dig.