Flydende minibyer med dansk design

Onboard Danish Design bygger bro mellem et globalt krydstogtmarked i stor vækst og danske virksomheder, der leverer designprodukter og indretningsløsninger. Målet er at skabe grobund for et nyt dansk eksporteventyr ved at hjælpe virksomheder ind på krydstogtmarkedet.

Gennem projektet får virksomheder rådgivning og sparring fra eksperter og virksomheder, der har indgående kendskab til industrien.
På den måde bliver din virksomhed rustet til selv at blive leverandør til krydstogtindustrien og få del i det store potentiale.

Hvem står bag Onboard Danish Design?

Industriens Fond støtter projektet med 4,5 millioner kroner over tre år. Eksportforeningen og netværket Danish Cruise & Ferry Group står bag projektet, der bliver drevet fra foreningens sekretariat i Eksportens Hus i Silkeborg. Projektet trækker på Eksportforeningens mere end 50 års erfaring og viden om, hvad der skal til for at starte eksport til et nyt kundesegment.

Danish Cruise & Ferry Group samler danske virksomheder, der leverer udstyr, interiør og dansk design til færger og krydstogtskibe over hele verden. Netværkets medlemmer har stor viden, kendskab og kontakter i industrien, som vil komme i spil, så projektet åbner markedet for flere danske virksomheder.

Hvilke elementer består projektet af?

Onboard Danish Design er et treårigt projekt, der ruster danske virksomheder til at levere design- og indretningsløsninger til krydstogtindustrien, hvor kunder, krav og salgsprocesser adskiller sig fra salg til andre kontraktmarkeder.

Projektet omfatter aktiviteter i form af produktmodning og forretningsudvikling, videndeling, workshops og kundebesøg sammen med industriaktører og beslutningstagere i cruisebranchen og designkapaciteter i Danmark og internationalt. 

Hvordan er forløbet?

Projektet er opdelt i faser, der består af:

 

  • Information om industrien, markedsudviklingen, krav og hvordan projektet kan hjælpe med at opstarte eksport.
  • Individuel evaluering af markedsmulighederne i krydstogtindustrien herunder behov for produkttilpasning, godkendelser mv.
  • Assistance med produktmodning og forretningsudvikling.
  • Workshop til sparring og videndeling.
  • Indledende dialog med designere, arkitekter, rederier, værfter og turn key-leverandører
  • Markedsføring & kundebesøg.
  • Afsluttende forløb med individuelle handlingsplaner.

Vil du etablere din virksomhed som leverandør til krydstogtindustrien?

Har din virksomhed ambitioner om at blive leverandør til en global krydstogtindustri i vækst? – Er svaret ‘ja’, så kan projektet være relevant for jer. Hør mere om projektet og projektets forløb i videoen. 

Mie Jakobsen
Project Manager
Tlf: +45 2173 6336
mie.jakobsen@dk-export.dk